do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Produkt miesiąca

 

szuflada tandembox antaro L-500 wysoka


szuflada tandembox antaro
L-400 niska szara


zawias clip 100º
standard 71M2550


aventos HK-S blum najsilniejszy

124,98 zł

119,50 zł

3,40 zł

75,00 zł

 

 

Szybki kontakt

Sambation.pl

43-419 Zamarski

ul. Rudowska 5

tel. kom. +48 795 121 144

tel. stacjonarny +48 33 852 71 01

email: sambation@sambation.pl

Producenci

 

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego Sambation.pl.

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych

zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych

osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie

przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: Sambation.pl Ryszard Zdunek 43-419 Zamarski, ul. Rudowska 5 NIP: 6342331306, REGON: 278075790

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

• Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie

swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości

kontaktu z Tobą

• Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.

• Nr telefonu – Czasami dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.

• Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz

kontaktujemy się z Tobą.

• Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie

takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych)

wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP

mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych

informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu

do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez

Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z

nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele

innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na

personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach

przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

• Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego

zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją

osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument

sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.

• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby

ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.

5.Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

up
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl